• Appenzeller extra lagrad

    Appenzeller extra lagrad. Tillverkad på opastöriserad komjölk.

    98 kr inkl moms
    98 kr / 200g

    Hållbarhet: 1 månad

  • Caprinelle

    Caprinelle, en krämig medelhård getost med mildare karaktär.

    103 kr inkl moms
    103 kr / 200g

    Hållbarhet: 1 månad

  • Fransk Bondost

    Fransk Bondost, fransk vardagsost från sydfranska Baskien gjord på pastöriserad komjölk.

    66 kr inkl moms
    66 kr / 200g

    Hållbarhet: 1 månad

  • Gamle Ole

    Gamle Ole, en dansk kittost gjord på pastöriserad komjölk och har en fyllig smak.

    68 kr inkl moms
    68 kr / 200g

    Hållbarhet: 1 månad

  • Gruyère grottlagrad

    Gruyère grottlagrad, är fast och har en nötig och lite sötaktig doft med gräsig och tydlig smak.

    110 kr inkl moms
    110 kr / 200g

    Hållbarhet: 1 månad

  • Morbier

    Morbier, en halvhård kittost gjord på komjölk med en frisk smak av hö och nötter.

    66 kr inkl moms
    66 kr / 200g

    Hållbarhet: 1 månad

  • Parmesan

    Parmigiano Reggiano, 36 månader. En pressost tillverkad på uppvärmd delvis skummad och opastöriserad komjölk med en intensiv, rund och fyllig smak med sälta och skärpa.

    138 kr inkl moms
    138 kr / 200g

    Hållbarhet: 1 månad

  • Västerbottensost

    Västerbottensost, tillverkas på pastöriserad komjölk och är en halvhård till hård ost med något syrlig men fin sälta i smaken.

    72 kr inkl moms
    72 kr / 200g

    Hållbarhet: 1 månad

  • Wrångebäcksost

    En smakrik hårdost som tillverkas enligt det klassiska recept som framtogs vid Almnäs Bruk i slutet av på 1800-talet.

    148 kr inkl moms
    148 kr / 200g

    Hållbarhet: 1 månad